Vers en knapperig brood met als enige toevoeging tijd en aandacht. We bakken een artisanaal aan brood. Onze oven is een Wiesheu, een elektro-oven aangedreven door groene krachtstroom, met het bak-karakter van een Duitse houtoven. Verder gebruiken we bij het bakken van ons brood verse gist en lokaal gekweekte desemculturen.
Pain de campagne betekent 'brood van het land'. Het is een rond lichtbruin zuurdesem brood, met een knapperige korst en zacht van binnen. Een mooi brood zonder...
Gezond en stevig volkoren gist brood met beetje zuurdesem. Ook zeer geschikt voor de lunch pakketjes van de kinderen.
Het deeg bestaat uit volkoren meel, en heleboel zaden en pitten. Zoals sesamzaad, zonnebloempitten en lijnzaad! Hiermee kneden we een we gezonde broden en zo bakken we...
Heerlijk stevige roggebol met gebrande walnoten, amandelen, sesamzaad, zonnepitten en frisse rozijnen.
Heerlijk zachte witte broodjes, ideaal en heerlijk met (vega) hamburger! Met of zonder sesamzaadjes.
Volkoren Desem Brood op basis van fruitdesem. Met Zaden een nacht geweekt en het vocht gebruikt in het deeg. Dit is een heel brood van 900 gram