oxoweb231784

Bakkerswerkplaats levert aan.......


In januari 2018 zijn we drie jaar aan het bakken. Super trots zijn we op alle klanten die sociaal inkopen en dus vele mensen de kans geven op een nieuwe toekomst. 

Zo leveren we o.a. aan Uit je Eigen Stad; Ver van Hier, BOOON, Brasserie Nieuwe Noord, Burgertrut, Courzand, Allure, Fitzgerald, De Nieuwe Poort, Heilige Boontjes, Tourist Office op CS en Schielandhuis, BAEK, Westerkaatje, Pameijer, Buytenhof, BIRD, Alfredo's, Rumours, Oestercompganie

Dat ook de mensen bij Bakkerswerkplaats blij zijn met deze klanten blijkt uit de stralende gezichten en iedere dag de gretigheid om nieuwe dingen te leren.

Kijk ook bij het nieuws voor het filmpje van OPEN Rotterdam. Dit filmpje geeft zo leuk weer hoe het elke dag bij de bakkerswerkplaats gaat. 

Brood

Vers en knapperig brood met als enige toevoeging tijd en aandacht.

We bakken artisanaal brood, van lokaal verbouwde en gemalen meelsoorten. Al ons meel komt uit de Hoeksche Waard en Zeeland en wordt gemalen door molen De Walvisch. Onze oven is een Wiesheu, een elektro-oven aangedreven door groene krachtstroom, met het bak-karakter van een Duitse houtoven. Verder gebruiken we bij het bakken van ons brood biologische gist en lokaal gekweekte desemculturen. 

 

Brood Er zijn 18 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items
Toont 1 - 12 van de 18 items