oxoweb231784

Bakkerswerkplaats levert aan.......


In januari 2018 zijn we drie jaar aan het bakken. Super trots zijn we op alle klanten die sociaal inkopen en dus vele mensen de kans geven op een nieuwe toekomst. 

Zo leveren we o.a. aan Uit je Eigen Stad; Ver van Hier, BOOON, Brasserie Nieuwe Noord, Burgertrut, Courzand, Allure, Fitzgerald, De Nieuwe Poort, Heilige Boontjes, Tourist Office op CS en Schielandhuis, BAEK, Westerkaatje, Pameijer, Buytenhof, BIRD, Alfredo's, Rumours, Oestercompganie

Dat ook de mensen bij Bakkerswerkplaats blij zijn met deze klanten blijkt uit de stralende gezichten en iedere dag de gretigheid om nieuwe dingen te leren.

Kijk ook bij het nieuws voor het filmpje van OPEN Rotterdam. Dit filmpje geeft zo leuk weer hoe het elke dag bij de bakkerswerkplaats gaat. 

Taart & Koek

De Taart en koek wordt bereid met de heerlijkste ingrediënten en vervaardigt door de bakkersploeg van voormalig bakkerij lekker anders! Naast afgebeelde producten ook nog te bestellen appelflappen, saucijzenbroodjes, marsepeinen taarten en slagroom taarten. Daarbij zijn er vele leuke inpak ideeen om van de koekjes een leuk presentje te maken voor klanten.

Zelfs kunnen we helpen bij het vervullen van een SROi verplichting. Door een opdracht te plaatsen geef je invulling aan SROi via een compensatieorder.

Taart & Koek Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items