oxoweb231784

Bakkerswerkplaats levert aan.......


In januari 2018 zijn we drie jaar aan het bakken. Super trots zijn we op alle klanten die sociaal inkopen en dus vele mensen de kans geven op een nieuwe toekomst. 

Zo leveren we o.a. aan Uit je Eigen Stad; Ver van Hier, BOOON, Brasserie Nieuwe Noord, Burgertrut, Courzand, Allure, Fitzgerald, De Nieuwe Poort, Heilige Boontjes, Tourist Office op CS en Schielandhuis, BAEK, Westerkaatje, Pameijer, Buytenhof, BIRD, Alfredo's, Rumours, Oestercompganie

Dat ook de mensen bij Bakkerswerkplaats blij zijn met deze klanten blijkt uit de stralende gezichten en iedere dag de gretigheid om nieuwe dingen te leren.

Kijk ook bij het nieuws voor het filmpje van OPEN Rotterdam. Dit filmpje geeft zo leuk weer hoe het elke dag bij de bakkerswerkplaats gaat. 

LerenBakken Broodmixen

Altijd al zelf een lekker brood willen bakken met de lekkerste en puurste ingrediënten maar net even wat kennis te kort? Op LerenBakken.nl kunt u onze broodmixen bestellen en krijgt u tips en een duidelijke handleiding.

Wij mixen brood met kennis.

We kunnen de broodmixen thuisbezorgen of u kunt het desgewenst ophalen op onze locatie Bakkerswerkplaats Rotterdam of onze andere verkopende partners.