oxoweb231784

Word-broodbroeder

De Bakkerswerkplaats heeft je nodig.

Als sociale onderneming hebben wij het niet gemakkelijk.

Ons verdienmodel bestaat uit veel verschillende kleine geldstromen en die zijn bijna allemaal weggevallen. Daarom zoeken wij Broodbroeders, dat zijn afhaalpunten waar mensen in hun wijk ons brood kunnen ophalen en mensen die ons brood willen rondbrengen in de buurt. De kaap ligt niet voor iedereen om de hoek. Als Broodbroeder breng jij ons brood naar de mensen die zelf niet naar de Bakkerswerkplaats kunnen komen, omdat ze bijvoorbeeld slecht ter been zijn. 

Ken je een geschikt punt, bijvoorbeeld een werkplaats, winkel of huis voor wie dit ook een win-winsituatie kan zijn? Help je ons aan het ideale afhaalpunt, zoals 's Zomers Bloemen, voor onze broden? Of ben jij onze bezorger, zoals Annemiek Comerrell, in jouw wijk?
Ontvang een taart, brood en eeuwige roem als jij je aanmeldt of een Broodbroeder voor ons vindt. Als Broodbroeder ontvang je wekelijks 8 broden (t.w.v. €3,50 per stuk). Bied je een afhaalpunt aan? Dan krijg je ook een vermelding op de website. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent veel voor onze (toekomstige) leerlingen en bakkers in de Bakkerswerkplaats, want zo kunnen we blijven bestaan. Als vrijwilliger bepaal je zelf hoeveel tijd je wilt besteden en hoe lang je het werk wilt doen. 

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een e-mail naar broodnodig@bakkerswerkplaats.nl