oxoweb231784

Bakkerswerkplaats levert aan.......


In januari 2018 zijn we drie jaar aan het bakken. Super trots zijn we op alle klanten die sociaal inkopen en dus vele mensen de kans geven op een nieuwe toekomst. 

Zo leveren we o.a. aan Uit je Eigen Stad; Ver van Hier, BOOON, Brasserie Nieuwe Noord, Burgertrut, Courzand, Allure, Fitzgerald, De Nieuwe Poort, Heilige Boontjes, Tourist Office op CS en Schielandhuis, BAEK, Westerkaatje, Pameijer, Buytenhof, BIRD, Alfredo's, Rumours, Oestercompganie

Dat ook de mensen bij Bakkerswerkplaats blij zijn met deze klanten blijkt uit de stralende gezichten en iedere dag de gretigheid om nieuwe dingen te leren.

Kijk ook bij het nieuws voor het filmpje van OPEN Rotterdam. Dit filmpje geeft zo leuk weer hoe het elke dag bij de bakkerswerkplaats gaat. 

Over de Bakkerswerkplaats

De BAKKERSWERKPLAATS Bakkerswerkplaats WijnZijnRotterdam – is een organisatie die tot doel heeft gesteld om het bakkers ambacht uit te dragen door het ambacht te leren aan buurtgenoten en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door het leren van het ambacht van A tot Z, van graankorrel tot brood heeft Rotterdam er een echte bakker bij, leren we bewoners wat gezond en betaalbaar brood is. En geven we de mensen die we opleiden weer lol in het werken en een doorgroei mogelijkheid naar een betaalde baan.  Met de buurt bouwen we een community van leden. Zij investeren mee in het voortbestaan van de werkplaats als belangrijke ontmoetingsplek in de wijk. 

Bezoek ons:

Sumatraweg 20 - 22 Rotterdam of bel: +316 - 2454 0773

voor vragen direct: broodnodig@bakkerswerkplaats.nl

KVK 61841471

BTW nummer NL854512160B01

Triodos NL36TRIO0197999573