oxoweb231784

Bakkerswerkplaats en Bakkerij Lekker Anders, de bakkerij van stichting Pameijer, willen graag goed nieuws met u delen. Pameijer wil dat mensen in kwetsbare situaties zo veel mogelijk op een gewone manier aan de samenleving deelnemen. Werken is daarbij een basisvoorwaarde het liefst bij een ‘echt’ bedrijf. We zijn daarom trots en enthousiast om te melden dat de cliënten van Pameijer die werkzaam zijn bij Lekker Anders vanaf 21 september aan de slag gaan bij de Bakkers Werkplaats Rotterdam.

Bakkers Werkplaats Rotterdam is een gemeenschapsbakkerij die op bestelling onder meer heerlijke ambachtelijke broden levert. Ook kunnen bedrijven en organisaties hier terecht voor workshops. Deze unieke samenwerking biedt veel voordelen. De cliënten van Pameijer kunnen werkervaring opdoen bij een reguliere werkgever en krijgen de kans om hun bakkerservaring en talenten verder te ontwikkelen. Dat past helemaal bij de visie van Pameijer.

Wat verandert er voor u als klant?

Dankzij de samenwerking kunnen we u een breder assortiment bieden naast koekjes en taarten ook ambachtelijk brood. Vanaf 21 september kun je je brood, taart of koek eenvoudig bestellen op de website van de bakkerswerkplaats. www.bakkerswerkplaats.nl Je kan via de site bestellen en meteen afrekenen.

We werken met brood, koek en taart abonnementen. Je geeft aan op welke dag je brood wil en hoeveel stuks per week. Je kiest voor zelf ophalen of levering aan huis. Tenslotte bepaal je het aantal maanden, 3 of 6 maanden.

De Bakkerswerkplaats is gevestigd aan de Sumatraweg 20 - 22 in Rotterdam Katendrecht. Speciaal voor deze samenwerking hebben we de laatste maanden hard gewerkt aan de metamorfose.