oxoweb231784

Broodbroeders

Broodbroeders dat zijn afhaalpunten waar mensen in hun wijk ons brood kunnen ophalen en mensen die ons brood willen rondbrengen in de buurt. Wilt u in contact komen met een broodbroeder, stuur dan een bericht. Let op, u krijgt eerst een bevestigings email. In de email zit een link om het bericht werkelijk te laten versturen. De broodbroeder ontvangt de gegevens die u heeft ingevuld en zal daarna persoonlijk contact met u opnemen.

Bakkerswerkplaats

Winkel bakkerswerkplaats. Hier kunt u al onze producten afhalen.
3072 Rotterdam

Broodbroeder Haringvliet

Haringvliet, stadzijde
Rotterdam

Broodbroeder Kralingen West

Hallo, Ik ben Door(tje), Per 1 september jl. ben ik begonnen als Broodbroeder bij de Bakkerswerkplaats Rotterdam. Deze sociale onderneming draag ik een warm hart toe. Daarom vind ik het super leuk om jou kennis te laten maken met de (h)eerlijke producten van de Bakkerswerkplaats. Ik woon in Kralingen-West, Weteringstraat. Ik bezorg tot max 5 km van mijn huis.
Rotterdam

broodbroeder Hilligersberg

Hoi Ik ben Tijl en heb een tijdje bij de Bakkerswerkplaats gewerkt, daarom vind ik het super leuk nu broodbroeder te worden. Ik heb een scooter dus kan bestellingen ook bezorgen. Ik bezorg in Molenlaankwartier, 110 Morgen en Hilligersberg Noord.
3055 RotterdamBroodbroeder worden

Wilt u ook een broodbroeder worden of iemand anders aanmelden. Lees hier meer